Knedlíková omeleta

Pokud se vám zvýší knedlík z předešlého oběda, vyzkoušejte si připravit omeletu, do které přidáte nakrájený knedlíček a máte hotovou snídani za 5 minut. Chutné a hlavně zasytí na celé dopoledne. Nejlepší je tato omeleta s kyselou okurkou. Tedy alespoň mně to nejvíce takto chutná, určitě vyzkoušejte a uvidíte, že tato kombinace chutí je hotová mňamka. Autor: HeMiShEk

Přidal:HeMiShEk, 8.5.2017
Kategorie: 15 minutovky, Hlavní jídla
Knedlíková omeleta

Suroviny

3 kolečkahouskového knedlíku
3 ksvejce
dle chutisůl, olej

Postup přípravy

  1. V pánvi si rozehřejeme olej. Knedlík nakrájíme na malé kostičky. Dáme ho na pánvičku a osmažíme do křupava.
  2. Pak zalijeme rozšlehanými a osolenými vejci.
  3. Necháme hezky ztuhnout a podáváme.
  4. Nejlepší je s kyselým okurkem. Přeji dobrou chuť.=)