O víkendu jsem dělala kokosovou buchtu Rafaelo. Buchta je výborná, rychlá a není suchá díky tomu, že se polévá šlehačkou. Inspirovala jsem se receptem z jednoho časopisu, kde jsem vyčítala, že buchta bude šťavnatá tehdy, když ji polejete tekutou smetanou na šlehání. Nevěděla jsem si představit tu chuť, ale po vyzkoušení vřele doporučuji. Jeden z těch lepších koláčů :) Autor: Petra
O víkendu jsem dělala kokosovou buchtu Rafaelo. Buchta je výborná, rychlá a není suchá díky tomu, že se polévá šlehačkou. Inspirovala jsem se receptem z jednoho časopisu, kde jsem vyčítala, že buchta bude šťavnatá tehdy, když ji polejete tekutou smetanou na šlehání. Nevěděla jsem si představit tu chuť, ale po vyzkoušení vřele doporučuji. Jeden z těch lepších koláčů :) Autor: Petra
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Postup práce je špatně napsaný. Bod 1 říká, že smícháme ostatní ingredience, ale v bodě 2 a 3 se s částí ostatních ingrediencí pracuje zvlášť. V tu chvíli je ale už máme zamíchané v těstě. Takže buchta na vyhození...