Kokosový koláček přelitý smetanou
Byli jsme na dovolené, a tak jsem chvíli odešla z kuchyně a nedělala žádné sladké nebo slané dobroty. Jakmile jsme přišli, napravila jsme ho a upekla jsem ten nejlepší kokosový koláč, který je připraven razdva. Celý se peče najednou a na závěr, hned po vytažení z trouby se polije smetanou, která dodá koláči šťavnatost. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Základ:
3 ksvejce
1 šálekkr. cukr
1 šálekoleje
1 šálekmléka
1 ksvanilkového cukru
2 šálkypolohrubá mouka
1 bal.prášek do pečiva
Drobenka:
200 gkokosu
150 gmoučkový cukr
2 kssmetana na šlehání 33% (nešleháme)
- Přidáme mléko, olej a přimícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva.
KOMENTÁŘE K RECEPTU