Koláč lenivé hospodyně

Přidal: NejLucka, 24.9.2018
Kategorie: Koláče, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví, Podle ovoce, Jablka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Teda ten název je pěkně blbej, protože ty jabka se taky sami neoloupou a nenakrájí :D jinak palec, je moc dobrej a kdo nezná, určo vyzkoušejte :) ... všem přeju úspěšnej start do nového týdne. Autor: Simona
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 24.9.2018
Kategorie: Koláče, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví, Podle ovoce, Jablka
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1 kgoloupaných jablek zbavených jádřince
1 hrnekkrupice
1 hrnekpolohrubé mouky
1 necelý hrnekkrupicového cukru
1 bal.vanil. cukr
200 gmásla
rozinky
mletá skořice
- Oloupaná jablka nakrájíme na drobné kostky. Máslo nakrájíme na tenké plátky.
- Mouku, krupici a cukr smícháme dohromady.
- Na plech s vyšším okrajem vyložený pečicím papírem nasypeme polovinu sypké směsi, poklademe jablky se skořicí a rozinkami, pokryjeme zbytkem sypké směsi a rovnoměrně naskládáme máslo.
- Pečeme v troubě předehřáté na 180°C přibližně 40-60 minut, do zezlátnutí
KOMENTÁŘE K RECEPTU