Velikonoční beránek/jehně
Přidáno: 20.3.2015
Zvyknete na Velikonoce péct beránka/jehně? Klasika je klasika, proto vyzkoušejte tento tradiční velikonoční recept. Ještě minulého roku jsem si koupila formu na velikonočního beránka a musela jsem hned vyzkoušet nějaký recept. Vyzkoušela jsem jeden a nezdařil se, tak jsem hledala nový a tento je fantastický. Beránka jsem pekla asi 5 krát a ani jednou se nestalo, že by nevypadl z formy celý nebo aby po upečení spadl. Autor: Triniti
ZOBRAZIT RECEPT
Jahodové řezy se smetanovým krémem
Přidáno: 23.9.2019
Na chvilku jsem si myslela, že mám asi halucinace, když jsem v tuhle roční dobu uviděla u nás v obchodě misky s jahodami. Jooo, jako vím, že se dá dneska v supermarketu sehnat skoro jakékoliv ovoce bez ohledu na roční období. Ale tyhle plody vypadaly, jako by je někdo před půl hodinou natrhal na zahradě a to hlavní... překvapila mě pohádkově intenzivní jahodová vůně a co víc, cena, za kterou jsem jahody během celého léta nekoupila. Autor: Danka
Čas přípravy 35 min
ZOBRAZIT RECEPT Palačinky s marmeládou
Přidáno: 9.2.2017
No kdo nemá rád palačinky. Sladké, slané. I jedna i druhá varianta je výborná. Já jsem tentokrát připravila doma palačinky nasladko, s domácí jahodovou marmeládou, vrch jsem jemně poprášila moučkovým cukrem a sladký oběd byl hotový. K tomu piji sklenici mléka, takto mi to chutná nejvíce. Případně na talíři si ještě palačinku můžete ozdobit šlehačkou, nastrouhanou čokoládou a přidat můžete i ovoce. Autor: HeMiShEk
ZOBRAZIT RECEPT