Koláč plný kakaa

Recept Koláč plný kakaa

Přidal: , 6.12.2014

Kategorie: Koláče, cukroví

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající kakaový koláček s ovocem. Hotová mňamka!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 6.12.2014

Kategorie: Koláče, cukroví

SUROVINY

SUROVINY NA 20 PORCÍ:

4 ksvejce
3 lžícecukr práškový
2 lžícehladká mouka
4 lžícemleté vlašské ořechy
1 lžičkaprášek do pečiva
1 bal.mražené ovoce směs lesního ovoce
2 lžícekakaový prášek
600 mlmléka na pudink
3 lžícekrystalový cukr na pudink
2 kspudinkový prášek, kakaový
150 mlmléko na šlehačku
1 kspařížská šlehačka v prášku čokoládová

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rozdělíme vejce. Z bílkem vyšleháme sníh.
  2. Žloutky a cukr vyšleháme, přidáme kakao, prášek do pečiva, ořechy a mouku. Smícháme, opatrně přimícháme sníh, těsto je hotové.
  3. Těsto vylijeme na plech.
  4. Z mléka, cukru a pudinků uvaříme hustý pudink, který vylijeme na těsto.
  5. Ovoce necháme rozmrazit, okapat, poklademe na pudink.
  6. Dáme péct do vyhřáté trouby na 190 stupňů a pečeme cca 40 minut.
  7. Pařížskou šlehačku připravíme podle návodu na obalu. Pak ji navrstvíme na upečený vychladlý koláček. Rozkrájíme na porce a papáme. Dobrou chuť.

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé pekařky - Dorisa

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit