Božská chuť skořice! Vynikající koláč se zakysanou smetanou, který zmizí z plechu za neuvěřitelně rychlý čas. Pudink pečeme spolu s tmavým a světlým těstem, jako například při známém a tradičním receptu Macecha. Nebojte se, pudink během pečení určitě zatuhne, takže se nic nebude roztékat. Na vrch dělám skořicovo smetanovou vrstvu. Tu skořici nedoporučuji vynechat, dodá celému koláči vynikající chuť. Autor: Triniti
Božská chuť skořice! Vynikající koláč se zakysanou smetanou, který zmizí z plechu za neuvěřitelně rychlý čas. Pudink pečeme spolu s tmavým a světlým těstem, jako například při známém a tradičním receptu Macecha. Nebojte se, pudink během pečení určitě zatuhne, takže se nic nebude roztékat. Na vrch dělám skořicovo smetanovou vrstvu. Tu skořici nedoporučuji vynechat, dodá celému koláči vynikající chuť. Autor: Triniti
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě