Kořeněná singapurská ryba

Recept Kořeněná singapurská ryba

Přidal: , 17.5.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Kořeněná singapurská ryba s bramborovou kaší. Autor: sonizna

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 17.5.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

2 kschilli paprička
2 kscibule
1 stroužekčesnek
1 lžičkazázvor mletý
2 lžícesójová omáčka
1/4 lžičkycukr třtinový
2 lžíceolej řepkový
2 kstreska

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Chilli papričky, cibuli a česnek nakrájíme na jemno. Smícháme se zázvorem, cukrem, sójovou omáčkou a vaříme na mírném plameni tak 2 minuty.
  2. Rybu nakrájíme na filety, obalíme v připravené marinádě a smažíme 4 minuty ze strany s kůží a 3 minuty z druhé strany.
  3. Podáváme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit