Pamětníci si jistě vzpomenou na žabí houby, které naše babičky a maminky připravovaly jako tradiční vánoční pečivo. Dnes však často upadly do pozadí a jsou opomíjeny, což je skutečně škoda. Tyto drobné taštičky z křehkého těsta bývají plněny povidly nebo ořechovou náplní a po upečení jsou zakončeny obalením v moučkovém cukru.
Pamětníci si jistě vzpomenou na žabí houby, které naše babičky a maminky připravovaly jako tradiční vánoční pečivo. Dnes však často upadly do pozadí a jsou opomíjeny, což je skutečně škoda. Tyto drobné taštičky z křehkého těsta bývají plněny povidly nebo ořechovou náplní a po upečení jsou zakončeny obalením v moučkovém cukru.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě