Ach to kuřecí maso. Vždycky říkám, že jednou nám začne růst peří a vždy se přitom doma smějeme. Stále dokola kuřecí prsa. Toto maso je velmi jednoduché na přípravu, hotové jsou za pár minut a dá se připravit na milion způsobů. Já jsem tentokrát připravila kuřecí roládu. Recept jsem vyčítala z časopisu, kde se nazývala královská, s mrkví, česnekem a sýrem. Zkuste. Jako příloha pečené brambory. Autor: LuckaZubata
Ach to kuřecí maso. Vždycky říkám, že jednou nám začne růst peří a vždy se přitom doma smějeme. Stále dokola kuřecí prsa. Toto maso je velmi jednoduché na přípravu, hotové jsou za pár minut a dá se připravit na milion způsobů. Já jsem tentokrát připravila kuřecí roládu. Recept jsem vyčítala z časopisu, kde se nazývala královská, s mrkví, česnekem a sýrem. Zkuste. Jako příloha pečené brambory. Autor: LuckaZubata
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě