Rolovaná vepřová panenka je výbornou volbou na slavnostní oběd během svátků. Pro nás je menší změnou po dnech plných bramborového salátu, ryby a řízků. Autor: Michaela Žítková
Rolovaná vepřová panenka je výbornou volbou na slavnostní oběd během svátků. Pro nás je menší změnou po dnech plných bramborového salátu, ryby a řízků. Autor: Michaela Žítková
Vepřová panenka je jemná a šťavnatá. Náplň z kombinace šunky, goudy, vajec, fazolek a papriky ji skvěle doplňuje a zaručuje ten nejlepší chuťový zážitek. Její příprava je o něco zdlouhavější, ale během svátků, kdy máme obvykle více času, to vůbec nevadí.
Hotovou vepřovou panenku nakrájejte na kolečka a před podáváním je přelijte šťávou. Maso můžete servírovat s plackami, ale pokud na jejich přípravu nemáte čas, dají se nahradit vařenými bramborami.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě