Křehké maso, které se doslova rozplývá na jazyku. Připravila jsem k němu ještě krémovou žampionovou omáčku, aby výsledný pokrm nebyl suchý, a udělala jsem dobře. Oběd sklidil velký úspěch a každý se mě ptá, kdy ho udělám znovu. Autor: Michaela Žítková
Křehké maso, které se doslova rozplývá na jazyku. Připravila jsem k němu ještě krémovou žampionovou omáčku, aby výsledný pokrm nebyl suchý, a udělala jsem dobře. Oběd sklidil velký úspěch a každý se mě ptá, kdy ho udělám znovu. Autor: Michaela Žítková
Když nevíte, co k obědu, tahle vepřová panenka je tou nejlepší volbou. Kromě skvělé chuti vás potěší i rychlou přípravou a tím, že k ní můžete naservírovat různé přílohy podle své chuti. Sázkou na jistotu je rýže, kterou jsem dělala i já, ale vhodné jsou i vařené brambory či dokonce bramborová kaše. Skvělý recept na ni najdete tady.
Vepřová panenka je šťavnatá a křehká. K rýži se perfektně hodí. Pokud byste doma neměli šafrán nebo ho nemáte rádi, klidně ho můžete vynechat a k masu si připravit jen klasickou rýži.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě