Měla jsem doma uvařené brambory, tak jsem si řekla, že z nich udělám makové šulánky. Tato klasika, kterou si mnozí pamatují z dětství, je výborná a rychlá. V případě, že nejste velcí milovníci máku, můžete ho nahradit kakaem nebo opečenou strouhankou. Autor: Jana Jančíková
Měla jsem doma uvařené brambory, tak jsem si řekla, že z nich udělám makové šulánky. Tato klasika, kterou si mnozí pamatují z dětství, je výborná a rychlá. V případě, že nejste velcí milovníci máku, můžete ho nahradit kakaem nebo opečenou strouhankou. Autor: Jana Jančíková
Bramborové těsto je univerzální. Výborné je především na švestkové knedlíky, ale pokud se vám je nechce připravovat, můžete si uvařit šulánky, které budou hotové za pár minut. Do těsta však nezapomeňte přidat bramborový škrob, který se postará o jeho křehkost a měkkost.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě