Kromě vanilkových rohlíčků, které jsou u nás doma velmi oblíbené, dělám často i tyto makové. Těsto je křehké a v ústech se doslova rozplývá. V kombinaci s čokoládou chutná opravdu famózně. Recept určitě vyzkoušejte, je jednoduchý a rychlý. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Kromě vanilkových rohlíčků, které jsou u nás doma velmi oblíbené, dělám často i tyto makové. Těsto je křehké a v ústech se doslova rozplývá. V kombinaci s čokoládou chutná opravdu famózně. Recept určitě vyzkoušejte, je jednoduchý a rychlý. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Vánoce by bez nějakých rohlíčků u nás nebyly těmi pravými. Vanilkové jsou klasika, ale pokud byste chtěli zkusit něco jiného, můžete vsadit na tyto křehké makové, které jsme si my doma okamžitě oblíbili.
Když čokoláda ztuhne, rohlíčky uložíme do nádoby, kterou lze pevně uzavřít, a skladujeme je na chladném a tmavém místě. Chtěli byste si připravit tradiční vanilkové rohlíčky? Vyzkoušejte tento recept.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě