Rohlíčky s kakaovo-kávovým krémem nesmí na Vánoce chybět. Pro ještě krásnější design je obvykle zdobím čokoládovou polevou a bílými vločkami. Tento krok však můžete úplně vynechat, případně použít na zdobení něco jiného. Autor: Blanka Kozáková
Rohlíčky s kakaovo-kávovým krémem nesmí na Vánoce chybět. Pro ještě krásnější design je obvykle zdobím čokoládovou polevou a bílými vločkami. Tento krok však můžete úplně vynechat, případně použít na zdobení něco jiného. Autor: Blanka Kozáková
Kakaové rohlíčky jsou jemné a příjemně sladké. Aby však byly zajímavé a dobře chutnaly, plním je máslovým krémem. Ten, aby byl nadýchaný a jemný, částečně šlehám nad párou. Na zdobení je nejlepší tmavá čokoláda, ale klidně použijte i bílou, nebo ji vynechte. Je to na vás.
Hotové rohlíčky necháme ztuhnout a následně je skladujeme na chladném místě. Nejlepší je připravit je několik dní před Vánocemi, protože obsahují máslový krém. Ten má mnohem kratší trvanlivost než například maková náplň nebo džem.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě