Vynikající šátečky z těsta, do kterého se přidává zakysaná smetana nebo bílý řecký jogurt. Já jsem dala zakysanou smetanu a těsto bylo neskutečně křehké po upečení, takže doporučuji použít zakysanú smetanu. Příště vyzkouším i s bílým řecký jogurtem a dám vědět, jak se povedly. Plnila jsem mákem a povidly. To je nejlepší kombinace chutí, alespoň podle mě. Zůstaly i druhý den a jsou fantastické i když postojí. Vůbec nejsou suché ani tvrdé, ale doslova se rozplývají na jazyku. Autor: Reny Naty A.
Vynikající šátečky z těsta, do kterého se přidává zakysaná smetana nebo bílý řecký jogurt. Já jsem dala zakysanou smetanu a těsto bylo neskutečně křehké po upečení, takže doporučuji použít zakysanú smetanu. Příště vyzkouším i s bílým řecký jogurtem a dám vědět, jak se povedly. Plnila jsem mákem a povidly. To je nejlepší kombinace chutí, alespoň podle mě. Zůstaly i druhý den a jsou fantastické i když postojí. Vůbec nejsou suché ani tvrdé, ale doslova se rozplývají na jazyku. Autor: Reny Naty A.
Můj blog s Haankou: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě