Smetanové rohlíčky jsou nadýchané jako obláček nejen v den, kdy je upečete, ale i ten další. Někteří do nich přidávají kysanou smetanu, já sladkou. Výsledné těsto se mi díky ní zdá jemnější a nadýchanější. Autor: Milada Sumková
Smetanové rohlíčky jsou nadýchané jako obláček nejen v den, kdy je upečete, ale i ten další. Někteří do nich přidávají kysanou smetanu, já sladkou. Výsledné těsto se mi díky ní zdá jemnější a nadýchanější. Autor: Milada Sumková
Smetanové rohlíčky plním zpravidla makovou, ořechovou a tvarohovou náplní. Vyzkoušet však můžete i cokoli jiného podle vlastní chuti. Vhodná je například Nutella, kterou si můžete připravit podle tohoto receptu i doma.
Upečené rohlíčky nechte vychladnout a před servírováním je posypte moučkovým cukrem. Chutnají výborně a jsou velmi podobné těm z kynutého těsta. Pokud byste si chtěli připravit i ty, vyzkoušejte náš recept na lahodné rohlíčky s Nutellou.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě