Drobné koláčky, které jsem plnila povidly, mákem a tvarohem. Jsou vynikající. Zalévala jsem je máslem a rumem a tímto jsem dosáhla, že i po upečení byly jemné a měkké a šťavnaté. Nezapomeňte, že tyto koláčky se obalují v moučkovém cukru až po vychladnutí, aby se cukr na koláči neroztal. Je to sice pracné, protože tyto koláčky se dělají co nejmenší, ale nevadí, jednou za čas je třeba strávit nějakou tu hodinu v kuchyni a pak vás jistě potěší vaši hosté, kteří tyto koláčky určitě pochválí. Autor: Marie
Drobné koláčky, které jsem plnila povidly, mákem a tvarohem. Jsou vynikající. Zalévala jsem je máslem a rumem a tímto jsem dosáhla, že i po upečení byly jemné a měkké a šťavnaté. Nezapomeňte, že tyto koláčky se obalují v moučkovém cukru až po vychladnutí, aby se cukr na koláči neroztal. Je to sice pracné, protože tyto koláčky se dělají co nejmenší, ale nevadí, jednou za čas je třeba strávit nějakou tu hodinu v kuchyni a pak vás jistě potěší vaši hosté, kteří tyto koláčky určitě pochválí. Autor: Marie
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě