Z oběda mi zbylo vepřové maso a špenát, proto jsem si řekla, že udělám rychlý štrúdl, do kterého je spotřebuji. A udělala jsem dobře. Štrúdl měl velký úspěch, takže ho plánuji zopakovat. Tentokrát však s trochu jinou náplní. Autor: Lucie Rakušanová
Z oběda mi zbylo vepřové maso a špenát, proto jsem si řekla, že udělám rychlý štrúdl, do kterého je spotřebuji. A udělala jsem dobře. Štrúdl měl velký úspěch, takže ho plánuji zopakovat. Tentokrát však s trochu jinou náplní. Autor: Lucie Rakušanová
Těsto, které připravuji na štrúdl, má univerzální chuť. Dá se tak použít nejen naslano, ale i nasladko. Pokud byste si chtěli připravit chutný dezert, můžete ho naplnit makovou náplní z tohoto receptu.
Pivní štrúdl je křehký a velmi dobrý. Pokud by vám náplň z masa, špenátu a goudy nevyhovovala, jednoduše ji vyměňte za něco jiného podle své chuti. A v případě, že byste měli chuť na něco sladkého, vyzkoušejte tento štrúdl z kysané smetany.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě