Křehký skořicový mrežovník s ostružinami a tvarohovou náplní

Přidal: Karambola, 4.9.2016
Kategorie: Dezerty, Moučníky, Podle ovoce, Ostružiny
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vynikající koláček, který se rozplývá na jazyku. Přidejte do těsta skořici a při pečení vám budou hned téct sliny, když ucítíte tu vůni. Autor: Karambola
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Karambola, 4.9.2016
Kategorie: Dezerty, Moučníky, Podle ovoce, Ostružiny
SUROVINY
Těsto:
470 gpolohrubá mouka
30 gkakao
200 gmoučkový cukr
250 ghera (rostlinný tuk)
2 ksvejce
1 bal.skořicový cukr
1 lžičkuskořice
1 bal.vanilkový cukr
Tvarohová náplň:
500 gjemný tvaroh
200 gzakysaná smetana
1 ksžloutek
100 gmoučkový cukr
ovoce podle chuti - ostružiny, švestky, maliny, ...
- Připravíme si plech, který vyložíme pečícím papírem nebo vymažeme tukem a vysypeme moukou.
- Těsto z chladničky rozdělíme na 2 části - jednu větší a jednu menší.
KOMENTÁŘE K RECEPTU