Krkovice v marinádě s bramborami
Jednoduché hlavní jídlo a přitom tak chutné. Marinádu doporučuji připravit večer, případně ještě jeden den předem, aby se ta chuť pořádně dostala do masíčka a až potom péct. Já obvykle maso nechávám marinovat i 2 dny, nebojte se, není to hodně. Je to tak akorát a potom maso krásně cítit po všech surovinách v marinádě. Zkuste. Autor: Adddy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Základ:
3-4 plátkykrkovice
Marináda:
1 dclvody
2-3 stroužkyčesneku
1 dcloleje
2 lžícehořčice
2 lžícekečupu
1 lžičkamleté papriky
půl lžičkysůl a pepř
- Krkovici nakrájíme na plátky, naklepeme.
- Jednoduché hlavní jídlo. Podávala jsem pouze brambory, ale někdy dělám i domácí hranolky nebo jen zeleninový salát.
KOMENTÁŘE K RECEPTU