Krkovička na minutku

Recept Krkovička na minutku

Přidal: , 26.4.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd, 15 minutovky, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Krkovička na minutku. A příloha? Třeba čerstvá bagetka. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 26.4.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd, 15 minutovky, Chuťovky

SUROVINY

Na jednu porci:

plátek vepřové krkovice 3 cm na výšku
hrubě mletý pepř nebo steakové koření
dle chutisůl
2 lžíceoleje
plátekmásla

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso naklepeme hřbetem ruky, na krajích nařízneme, zakápneme olejem, posypeme pepřem nebo kořením (bez soli) a necháme 1/2 hod odležet.
  2. Na pánvi (ideální je litinová), rozpálíme trochu oleje a maso zprudka opečeme. Z každé strany 3 minuty. Pak případně osolíme.
  3. Vložíme do vyhřáté trouby (180st.) a necháme 10 minut dojít. Maso odložíme na prkýnko a necháme jej pár minut "vydýchat". Na horké maso dáme plátek másla a můžeme hodovat. Příloha? Třeba čerstvá bagetka.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit