Krkovička pod zeleninovou peřinkou

Přidal: Roseangel, 14.5.2015
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vynikající, sice trochu nezdravé hlavní jídlo, ale stojí za to vyzkoušet ho. Autor: Roseangel
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Roseangel, 14.5.2015
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Potřebujeme:
4 plátkyvepřové krkovice
3 ksrajčata
3 kspapriky
3 ksžampiony
1 kspórek
6 ksrůžičkové kapusty
100 geidamu
100 gnivy
rajčatové pesto
olivový olej
sůl
pepř
kysaná smetana
- Na pánvi rozpálíme olivový olej a postupně přidáváme nakrájenou zeleninu, kterou osolíme a ochutíme rajčatovým pestem a podusíme do skoro měkka. Nakonec přidáme žampiony a znovu podusíme. Na maso, které zůstalo v pekáčku opečené na olivovém oleji, přidáme hotovou zeleninovou směs, posypeme nastrouhanou nivou a eidamem a zapečeme v předehřáté troubě cca 40 minut.
- Na talíři maso ozdobíme kysanou smetanou a kouskem zeleniny. Podáváme s bramborovými kroketami, rýží, chlebem či pečivem.
KOMENTÁŘE K RECEPTU