Krkovička pod zeleninovou peřinkou

Recept Krkovička pod zeleninovou peřinkou

Přidal: , 14.5.2015

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající, sice trochu nezdravé hlavní jídlo, ale stojí za to vyzkoušet ho. Autor: Roseangel

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.5.2015

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

Potřebujeme:

4 plátkyvepřové krkovice
3 ksrajčata
3 kspapriky
3 ksžampiony
1 kspórek
6 ksrůžičkové kapusty
100 geidamu
100 gnivy
rajčatové pesto
olivový olej
sůl
pepř
kysaná smetana

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Plátky krkovičky omyjeme, naklepe, osolíme a opepříme. V pekáčku rozpálíme olivový olej a maso na něm zprudka opečeme. Poté všechnu zeleninu i žampiony nakrájíme na kousky.
  2. Na pánvi rozpálíme olivový olej a postupně přidáváme nakrájenou zeleninu, kterou osolíme a ochutíme rajčatovým pestem a podusíme do skoro měkka. Nakonec přidáme žampiony a znovu podusíme. Na maso, které zůstalo v pekáčku opečené na olivovém oleji, přidáme hotovou zeleninovou směs, posypeme nastrouhanou nivou a eidamem a zapečeme v předehřáté troubě cca 40 minut.
  3. Na talíři maso ozdobíme kysanou smetanou a kouskem zeleniny. Podáváme s bramborovými kroketami, rýží, chlebem či pečivem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit