Krkovička se žampiony a cibulí

Recept Krkovička se žampiony a cibulí

Přidal: , 12.7.2015

Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Krkovička se žampiony a cibulí. Autor receptu: Klasotinka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 12.7.2015

Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

4 plátkykrkovičky
6 ksžampionů
3 kscibule
6 stroužkůčesneku
2 ksrajčat
sůl, pepř

Marináda:

2 lžíceoleje
1 lžičkachilli
5 lžiccikánské omáčky
3 lžícebarbeque omáčky
2 lžícesojové omáčky
pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Do zapékací mísy dáme 2 cibule nakrájené na hrubo, žampiony nakrájené na plátky, plátky rajčat, na to poklademe krkovičku tu osolíme opepříme. Na maso dáme plátky česneku a 1 cibuli nakrájenou na hrubo.
  2. Ze všech ingrediencí uděláme marinádu. (Můžete přidat své oblíbené koření).
    A celou marinádu vlijeme do zapékací mísy tak aby všude bylo stejně. Dáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme cca 60 -70 minut.
  3. Já k tomu dělala americké brambory.
    Brambory sem omyla ve slupce a nakrájela na měsíčky. Plech sem si vyložila pečícím papírem a naskládala do něj brambory osolila a posypala kořením na americké brambory a pokapala olivovým olejem. Brambory se pečou v troubě při 200°C cca 20-25 minut.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit