Křupavá cuketa z trouby

Přidal: Triniti, 19.8.2016
Kategorie: Oběd, Část dne, Přílohy, Cuketové recepty
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vynikající křupavá cuketa z trouby. Nemusíte ji ani smažit v hluboké pánvi s olejem a dostanete vynikající krustu na povrchu. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 19.8.2016
Kategorie: Oběd, Část dne, Přílohy, Cuketové recepty
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
6 kscuketa
2 lžičkysůl
4 ksbílky
2 lžícevoda
1/5 šálkuhladká mouka (250 ml šálek)
2 stroužkyčesnek
1/4 lžičkačerný pepř
1/4 lžičkysoli
1/2 šálkuparmezán
2 šálkystrouhanka
10 lžicrostlinný olej
- Cuketu pořádně omyjeme a překrojíme na polovinu. Každou polovinu překrojíme ještě jednou podélně na polovinu, dostaneme tenčí plátky, které vložíme do sítka a osolíme.
- Necháme stát minimálně půl hodiny a pak ji pořádně papírovým ubrousek otřeme. Cuketa musí být suchá, abyste dosáhli křupavý povrch při pečení v troubě.
- Každý osušený plátek cukety potřeme olejem a obalíme v trojobalu. Trojobal obsahuje: 1. směs mouky, parmezánu a koření, 2. vyšlehané bílky s 2 PL vody, 3. strouhanka.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Knusprige Zucchini aus dem Backofen an.
KOMENTÁŘE K RECEPTU