V 50 ml teplé vody rozpustíme kr. cukr a přidáme sušené droždí. Necháme na teplém místě postát. Zbylé suroviny dáme do misky, přidáme kvásek a postupně přiléváme tenkým proudem vodu. Zpracujeme hladké těsto, které necháme na teplém místě kynout půl hodinu. (vody přibližně 270 ml - ale přiléváme postupně, aby těsto nebylo příliš tuhé, ani příliš řídké).
Cibuli a česnek orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme rajčatovou omáčku, víno, sůl, cukr a koření.
Vykynuté těsto rozdělíme na polovinu. Jenu polovinu navrstvíme do formy o průměru 26 cm tak, abychom byly pokryty i kraje. Nalijeme polovinu omáčky, poklademe nakrájenou šunku, klobásu, houby, cibuli, zelenou papriku, kukuřici, posypeme mozzarelou, goudou (ze všech surovin naskládáme pouze polovinu).
Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů cca 25 minut.
Druhou polovinu těsta rozválíme do kruhu, položíme na naskládané suroviny a můžeme poskládat zbylé suroviny - znovu šunku, klobásu, houby, ...... a všechno to posypeme goudou poklademe mozzarelu, posypeme strouhaným parmazánem a dáme znovu zapéct.
Pečeme při teplotě 200 stupňů cca 10 minut. Dobrou chuť!