Anglické rohlíky jsou výborné především na snídani. Vychutnat si je ale můžete také ke svačině nebo večeři, jako my doma. Těsto je uvnitř měkké, zatímco na povrchu dokonale křupavé. Je doplněné o sýr a anglickou slaninu, která mu dodává nezaměnitelnou chuť.
Anglické rohlíky jsou výborné především na snídani. Vychutnat si je ale můžete také ke svačině nebo večeři, jako my doma. Těsto je uvnitř měkké, zatímco na povrchu dokonale křupavé. Je doplněné o sýr a anglickou slaninu, která mu dodává nezaměnitelnou chuť.
Domácí anglické rohlíky chutnají mnohem lépe než ty z obchodu. Jsou křupavé, čerstvé a kromě slaniny a sýra je můžete doplnit čímkoli chcete. Jejich příprava je jednoduchá. Jakmile připravíte kynuté těsto, stačí rohlíky vytvarovat a dát péct.
Stejně jako tradiční kynuté koláče, i anglické rohlíky nechte před podáváním vychladnout. Poté je můžete servírovat samotné nebo s čerstvou zeleninou. Výborně se k nim hodí rajčata, paprika a ředkvičky. Na posypání je možné použít jakýkoli tvrdý sýr. Já jsem zvolila cheddar.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě