Výborné domácí křupavé bagety, které jsou doplněny česnekem a různými bylinkami. Skvělé domácí pečivo! Autor: Jaja
Výborné domácí křupavé bagety, které jsou doplněny česnekem a různými bylinkami. Skvělé domácí pečivo! Autor: Jaja
Každý den nejlepší recepty a články
koupím veku rozřežu,promažu a dávám k sobě,zabalím do alobalu a peču asi 20 minut,rozdělám alobal a nechám kůrčičku.Dělám to i s rohlíkem
Když to dám na plech tak už to nenecháme kynout?
Nemusíte, pokud chcete více nadýchané, můžete nechat půl hodinu kynout ještě na plechu.
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
koupím veku,rozřežu,namažu a skládám k sobě.Zabalím do alobalu a peču asi 20 minut pak rozbalím a nechám kůrčičku.Dělám i s rohlíkem