Křupavé cibulové bagety

Recept Křupavé cibulové bagety

Přidal: , 5.12.2014

Kategorie: Veky a bagety, Moučníky, Pečivo

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající křupavé cibulové bagetky. Mňam!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 5.12.2014

Kategorie: Veky a bagety, Moučníky, Pečivo

SUROVINY

SUROVINY NA 3 PORCE:

600 ghladká mouka
2 kscibule
1/2 lžičkydrceného kmínu
400 mlteplá voda
10 gdroždí
1 lžičkasůl
1 lžičkacukr
2 lžíceolivový olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na pánvičce orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme cukr, zkaramelizujeme a promícháme. V misce smícháme mouku, sůl, drcený kmín, vodu, olej, kvasnice a cibuli. Prohněteme, rozdělíme na tři části a vytvarujeme bagety. Přendáme na plech vyložený papírem, uděláme na vrchu zářezy a necháme podkynout.
  2. Do vyhřáté trouby vložíme hrnek s horkou vodou, plech s bagetami a pečeme při teplotě 200 ˚C, 20-25 minut. Upečené bagety přendáme na mřížku a necháme vychladnout. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé pekařky - Diabambulka

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit