Křupavé domácí bagety, které nahradí jakékoliv pečivo z obchodu.
Když vyzkoušíte tento recept, určitě už bagety z obchodu nekoupíte. Vyzkoušejte. Řeknu vám, s těstem se pracovalo luxusně. Vůbec se při práci netrhalo, nelepilo a bylo dokonale pružné. Autor: Karambola
Přidal: Karambola, 28.1.2021
Kategorie: Veky a bagety, Pečivo
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
600 ghladká mouka
350 gteplá voda
30 golivový olej
10 gsušené droždí
8 gsůl
- Do misky nasypeme mouku, přidáme sušené droždí, sůl, olivový olej a na závěr i teplou vodu.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Chrumkavé domáce bagety, ktoré nahradia akékoľvek pečivo z obchodu..
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Chrupiące domowe bagietki, które zastąpią pieczywo ze sklepu.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Knusprige Baguettes – zum selber Backen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Ropogós házi bagett, akár a pékségbők.
KOMENTÁŘE K RECEPTU