Křupavé francouzské bagety

Přidal: Lacusin, 30.3.2020
Kategorie: Veky a bagety, Pečivo
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Konečně jsem našla recept na dokonalé francouzské bagety, které jsou extrémně křupavé. S těstem se pracovalo skvěle, bylo pružné, vůbec se nelepilo. Z této dávky mi vyšly 2 větší bagety. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Lacusin, 30.3.2020
Kategorie: Veky a bagety, Pečivo
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Těsto:
1 hrnečekvody
3 hrnečkyhladké mouky
1 balení (10 g)sušené droždí
1 lžičkasoli
1 špektacukru
1 PLoleje (olivový)
- Do vlažné vody nasypeme droždí, přidáme cukr a trochu mouky a necháme vzejít kvásek.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Chrumkavé francúzske bagety.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Chrupiące francuskie bagietki.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Knusprige französische Baguettes an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Ropogós bagett.
Teď jsem udělala a jsou vynikající
Bagetky jsem upekla, všem moc chutnaly. Příště do těsta dám sušená rajčata a olivy. Určitě doporučuji!
díky :)
Při tomto poměru voda a mouka je těsto řídké takže po vytvarování bagety a následném dokynutí těsto spadne a je z toho veka