Konečně jsem našla recept na dokonalé francouzské bagety, které jsou extrémně křupavé. S těstem se pracovalo skvěle, bylo pružné, vůbec se nelepilo. Z této dávky mi vyšly 2 větší bagety. Autor: Lacusin
Konečně jsem našla recept na dokonalé francouzské bagety, které jsou extrémně křupavé. S těstem se pracovalo skvěle, bylo pružné, vůbec se nelepilo. Z této dávky mi vyšly 2 větší bagety. Autor: Lacusin
Každý den nejlepší recepty a články
Bagetky jsem upekla, všem moc chutnaly. Příště do těsta dám sušená rajčata a olivy. Určitě doporučuji!
díky :)
Při tomto poměru voda a mouka je těsto řídké takže po vytvarování bagety a následném dokynutí těsto spadne a je z toho veka
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Teď jsem udělala a jsou vynikající