Křupavé kuřecí křidýlka na asijský způsob

Recept Křupavé kuřecí křidýlka na asijský způsob

Přidal: , 14.6.2015

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Křupavá krusta na kuřecích křidélkách. Dip z hoisin omáčky a ostružinového džemu dodá křidélkům skvělou, netradiční chuť!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.6.2015

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

500 gkuřecí křídla
1 lžícerostlinný olej
1 lžícesměs asijského koření
1/3 šálkuhoisin omáčka
1/4 šálkuostružinový džem

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuřecí křídla omyjeme a osušíme. Vložíme je do velké mísy a promícháme s rostlinným olejem a směsí asijského koření.
  2. Kuřecí křídla poklademe na mřížku tak, aby se nedotýkaly a vložíme je do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 200 stupňů 45- 50 minut. Křídla vyjmeme a vložíme je do velké misky.
  3. Hoisin omáčku smícháme s džemem a na mírném ohni ohřejeme a zredukujeme. Polijeme křidélka a promícháme. Podáváme ihned. Dobrou chuť!

Zdroj: Justataste

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit