Křupavé paprikové brambory

Recept Křupavé paprikové brambory

Přidal: , 16.12.2015

Kategorie: Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pokud ochutnáte tyto pečené brambory, jiné už připravovat nebudete. Na začátku se vám bude zdát kombinace koření ne příliš příjemná, ale zdání klame.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 16.12.2015

Kategorie: Přílohy

SUROVINY

Budeme potřebovat:

2 kgbrambory
2 lžícekukuřičná mouka
2 lžícekukuřičná krupice
1 lžícevegeta
1 lžícesladká mletá paprika
špetkasůl
kurkuma podle chuti
kari koření podle chuti
oregano dle chuti
2 lžíceolej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Brambory očistíme a omyjeme. Důkladně je osušíme a nakrájíme na čtvrtiny. Vložíme je do velké misky.
  2. V druhé misce smícháme mouku s krupicí, přidáme všechno koření a dobře promícháme.
  3. Promíchané koření přidáme do brambor, přidáme olej (můžete přidat i více, pokud máte rádi mastnější) a důkladně brambory s kořením promícháme.
  4. Připravíme si plech, který vymažeme tukem a vysypeme brambory. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů do zlata.

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit