NejRecept.cz Přílohy Křupavé paprikové brambory
Křupavé paprikové brambory
Recept Křupavé paprikové brambory
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Coolinarika

Pokud ochutnáte tyto pečené brambory, jiné už připravovat nebudete. Na začátku se vám bude zdát kombinace koření ne příliš příjemná, ale zdání klame.

NejLucka NejLucka    ·   16.12.2015

Křupavé paprikové brambory

Pokud ochutnáte tyto pečené brambory, jiné už připravovat nebudete. Na začátku se vám bude zdát kombinace koření ne příliš příjemná, ale zdání klame.

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

2 kg
brambory
2 lžíce
kukuřičná mouka
2 lžíce
kukuřičná krupice
1 lžíce
vegeta
1 lžíce
sladká mletá paprika
špetka
sůl
kurkuma podle chuti
kari koření podle chuti
oregano dle chuti
2 lžíce
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Brambory očistíme a omyjeme. Důkladně je osušíme a nakrájíme na čtvrtiny. Vložíme je do velké misky.
  2. V druhé misce smícháme mouku s krupicí, přidáme všechno koření a dobře promícháme.
  3. Promíchané koření přidáme do brambor, přidáme olej (můžete přidat i více, pokud máte rádi mastnější) a důkladně brambory s kořením promícháme.
  4. Připravíme si plech, který vymažeme tukem a vysypeme brambory. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů do zlata.

Zdroj: Coolinarika

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář