Křupavé paprikové brambory
Pokud ochutnáte tyto pečené brambory, jiné už připravovat nebudete. Na začátku se vám bude zdát kombinace koření ne příliš příjemná, ale zdání klame.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
2 kgbrambory
2 lžícekukuřičná mouka
2 lžícekukuřičná krupice
1 lžícevegeta
1 lžícesladká mletá paprika
špetkasůl
kurkuma podle chuti
kari koření podle chuti
oregano dle chuti
2 lžíceolej
- Brambory očistíme a omyjeme. Důkladně je osušíme a nakrájíme na čtvrtiny. Vložíme je do velké misky.
- V druhé misce smícháme mouku s krupicí, přidáme všechno koření a dobře promícháme.
- Promíchané koření přidáme do brambor, přidáme olej (můžete přidat i více, pokud máte rádi mastnější) a důkladně brambory s kořením promícháme.
Zdroj: Coolinarika
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Chrupiące paprykowe ziemniaczki.
KOMENTÁŘE K RECEPTU