Dokonalá snídaně, svačina i večeře. Rohlíky jsou na povrchu křupavé, přičemž uvnitř měkké jako pavučinka. Jejich příprava je rychlá, díky čemuž si je můžete udělat kdykoliv. Já je obvykle peču během víkendů, kdy mám ráno víc času.
Dokonalá snídaně, svačina i večeře. Rohlíky jsou na povrchu křupavé, přičemž uvnitř měkké jako pavučinka. Jejich příprava je rychlá, díky čemuž si je můžete udělat kdykoliv. Já je obvykle peču během víkendů, kdy mám ráno víc času.
Rohlíky můžete naplnit čímkoliv. Já jsem tentokrát použila šunku, ale vhodný je i sýr či dokonce zelenina. Velikost rohlíků si můžete přizpůsobit přesně podle sebe. Je na vás, jestli je uděláte větší nebo menší.
Vychladlé rohlíky můžete rovnou servírovat. Nejlépe chutnají s čerstvou zeleninou. Pro ještě lepší chuť je můžete potřít vrstvou nějaké dobré domácí pomazánky nebo máslem s medvědím česnekem, které si připravíte podle tohoto receptu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě