Křupavé řízky obalené v netradičním trojobalu

Recept Křupavé řízky obalené v netradičním trojobalu

Přidal: , 24.12.2015

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Lahodné, křupavé a měkké smažené řízky z vepřové plece.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 24.12.2015

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

2 plátkyvepřové plece
1 šálekstrouhanka
1 šálekhladká mouka
1 lžícečervená mletá paprika
3 ksvejce
2 lžícečerstvá petrželka
2 lžícehořčice
20 gmáslo
sůl, pepř
olej na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso omyjeme, osušíme a zakryjeme potravinářskou fólií a pořádně naklepeme na tenký plát.
  2. Plátek osolíme a opepříme podle chuti.
  3. V misce utřeme vajíčka, přidáme nasekanou petrželkou, špetku soli, hořčici a koření. Důkladně vidličkou vyšleháme.
  4. Na talíři smícháme hladkou mouku s červenou mletou paprikou.
  5. Do druhého talíře nasypeme strouhanku a obalíme jako v klasickém trojobalu. Mouka - vajíčko - strouhanka.
  6. Smažíme v rozpáleném oleji z obou stran do zlata. Dobrou chuť!

Zdroj. Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit