Křupavé řízky obalené v netradičním trojobalu

Přidal: NejLucka, 24.12.2015
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Lahodné, křupavé a měkké smažené řízky z vepřové plece.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 24.12.2015
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
2 plátkyvepřové plece
1 šálekstrouhanka
1 šálekhladká mouka
1 lžícečervená mletá paprika
3 ksvejce
2 lžícečerstvá petrželka
2 lžícehořčice
20 gmáslo
sůl, pepř
olej na smažení
- Plátek osolíme a opepříme podle chuti.
- Do druhého talíře nasypeme strouhanku a obalíme jako v klasickém trojobalu. Mouka - vajíčko - strouhanka.
Zdroj: Coolinarika
KOMENTÁŘE K RECEPTU