Rychlé a dokonale jemné. Přesně takové jsou tyto jednohubky, které si můžete připravit klidně i během velikonočních svátků. Skvěle chutnají a tím, že jsou malé, se velmi dobře jedí. Jejich tvar si můžete přizpůsobit podle svých představ. Já mám ráda menší rolky.
Rychlé a dokonale jemné. Přesně takové jsou tyto jednohubky, které si můžete připravit klidně i během velikonočních svátků. Skvěle chutnají a tím, že jsou malé, se velmi dobře jedí. Jejich tvar si můžete přizpůsobit podle svých představ. Já mám ráda menší rolky.
Kromě tradičních moučníků, jako je velikonoční beránek nebo jidáše, se snažím připravit i různé jiné a méně tradiční recepty. K nim patří i tyto rolky, které jsem zkoušela loni poprvé a měly velký úspěch. Vracím se k nim proto i letos o svátcích.
Jednohubky jsou nejlepší krátce po tom, co je připravíte. Posypat je můžete čímkoli. Nejlépe chutnají s moučkovým cukrem, ale výborná je i směs moučkového a vanilkového nebo dokonce skořicového cukru.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě