Sněhové pusinky jsou jednoduchým a velmi dobrým dezertem, který se hodí kdykoliv během roku. Já je připravuji i na Vánoce, kdy dokonale ozdobí stůl. Pokud by se vám zdály bílé příliš nudné, můžete do bílků přidat pár kapek barviva a dodat jim červený, zelený nebo žlutý nádech. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Sněhové pusinky jsou jednoduchým a velmi dobrým dezertem, který se hodí kdykoliv během roku. Já je připravuji i na Vánoce, kdy dokonale ozdobí stůl. Pokud by se vám zdály bílé příliš nudné, můžete do bílků přidat pár kapek barviva a dodat jim červený, zelený nebo žlutý nádech. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Sněhové pusinky obvykle připravuji těsně před Vánocemi. Důvodem je hlavně to, že do nich používám bílky, které mi vždy zbydou po pečení jiného vánočního cukroví. Takto mám jistotu, že se mi v lednici nezkazí a nebudu je muset vyhodit.
Po vychladnutí můžete pusinky ihned konzumovat nebo ozdobit čokoládou či krémem. V případě krému mějte na paměti, že životnost pusinek je kratší, proto je co nejdříve snězte a skladujte na suchém a tmavém místě.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě