Křupavý hrnkový domácí chléb bez hnětení
Ze včera nám zbyl už jen malý kousek chleba a do obchodu se mi vůbec nechtělo jít, tak jsem hledala recept na chutný křupavý domácí chléb, který nebude zdlouhavý na přípravu. Našla jsem recept, který jsem si trochu upravila a výsledný efekt byl na jednotku. Autor: Mineralka
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1 hrnek = 250 ml
3 hrnkyhladká mouka
1 a 1/2 hrnkuvlažná voda
1/2 lžičkysušené droždí
1 a 1/2 lžičkysůl
podle chutikmín
- Po půl hodině jsem odokryla a dopekla, trvalo to asi 20 minut.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Chrumkavý hrnčekový domáci chlieb bez miesenia.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Knuspriges hausgemachtes Brot ohne Kneten – Tassenrezept an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Ropogós bögrés kenyér.
Chlebik jsem zkousela a je vyborny , jen to testo je tekutejsi , tak priste dam truchu mene vody.