NejRecept.cz Maso Krůtí maso Krůtí guláš
Krůtí guláš
Recept Krůtí guláš
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Vaření a pečení s radostí

Inspirace na zítřejší oběd. Co budete mít k obědu vy?

NejLucka NejLucka    ·   7.10.2015

Krůtí guláš

Inspirace na zítřejší oběd. Co budete mít k obědu vy?

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

500 g
krůtího masa bez kostí a kůže
3 ks
cibule
2 ks
kapie
6 lžic
rajčatového kečupu
worcesterská omáčka
chilli
sůl
mletá sladká paprika
česnek
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Krůtí maso nakrájíme na nudličky, vložíme na pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání smažíme 2 minuty.
  2. Přidáme dvě drobně nakrájené cibule, smažíme minutu, přidáme kapie nakrájené na nudličky, kečup, worcesterskou omáčku, sůl, chilli, mletou papriku, rozetřený česnek a krátce podusíme. Můžeme dle potřeby zahustit.
  3. Podáváme s rýži, vařenými brambory nebo můžeme zvolit těstoviny.

Autor: Vaření a pečení s radostí

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář