Krůtí játra v trojobalu

Přidal: sonizna, 7.12.2015
Kategorie: Vnitřnosti, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Krůtí játra v trojobalu. Autor: sonizna
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: sonizna, 7.12.2015
Kategorie: Vnitřnosti, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
500 gkrůtí játra
7 gsůl
7 gpepř
50 mlsmetana
2 ksvejce
50 gmouka hladká
50 gstrouhanka
50 mlolej slunečnicový
400 gbrambory vařené
- Krůtí játra omyjeme a nakrájíme na kusy, jaké nám vyhovují. Osolíme a opepříme je.
- Vejce vyšleháme se smetanou.
- Játra obalujeme postupně v mouce, vejcích a strouhance.
- Smažíme je na rozpáleném oleji dozlatova. (pozor játra často stříkají horký olej)
- Játra podáváme s vařenými bramborem a tatarkou (nejlépe domácí).
KOMENTÁŘE K RECEPTU