Jeden z mých oblíbených receptů na perkelt. Dělávám ho z různého druhu masa, ale nejvíce nám doma chutná z krůtího masa. Přílohu si můžete zvolit podle sebe, já to většinou podávám s klasickou osmaženou rýží, ale někdo si perkelt neumí představit s touto přílohou. Tradiční přílohou jsou máslové halušky, ale u nás doma to moc nejde. Autor: Kocmax
Jeden z mých oblíbených receptů na perkelt. Dělávám ho z různého druhu masa, ale nejvíce nám doma chutná z krůtího masa. Přílohu si můžete zvolit podle sebe, já to většinou podávám s klasickou osmaženou rýží, ale někdo si perkelt neumí představit s touto přílohou. Tradiční přílohou jsou máslové halušky, ale u nás doma to moc nejde. Autor: Kocmax
Můj blog: Vaříme bez tuku
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě