Krůtí prsa na žampionech

Recept Krůtí prsa na žampionech

Přidal: , 28.4.2015

Kategorie: Krůtí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Chutný oběd nebo večeře. Co máte nejraději k obědu vy?

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 28.4.2015

Kategorie: Krůtí, Maso, Oběd

SUROVINY

Potřebujeme:

500 gkrůtích prsou
1 kscibule
200 gčerstvých žampionů
1 kostkahoubového bujónu
pepř
sůl
červená paprika
hladká mouka
olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Krůtí prsa nařežeme na plátky napříč vláknům. Jemně naklepeme, osolíme a okořeníme pepřem.
  2. Před tím si v kastrolu nebo tlakovém hrnci osmahneme do zlatova cibuli, nařezanou na jemno.
  3. Maso z jedné strany obalíme do hladké mouky smíchané s troškou červené papriky a zprudka z obou stran na pánvi opečeme.
  4. Opečené maso dáme na cibuli, přidáme bujón, nakrájené žampiony na plátky, podlijeme troškou vody a dusíme do měkka. Šťáva se již zahušťovat nemusí, ale když se vám zdá řídká, zahustíme ji trochou solamylu rozmíchaném v malém množství vody.
  5. Podáváme s rýží nebo bramborami. Dobrou chuť!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit