Krůtí prsa v jablečném těstíčku

Přidal: Emília Raganová, 15.8.2018
Kategorie: Krůtí maso, Maso, Oběd, Část dne, Podle ovoce, Jablka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Dnes jsem zkusila nové hlavní jídlo, které bylo tak fantastické, že nezůstal ani jeden kousek masa. Nejdříve jsem byla skeptická, co z toho může vyjít, jak to může chutnat, ale nakonec to byla delikatesa. Pokud máte hodně jablek, což určitě máte, neboť nyní právě začíná jablečná sezóna, určitě zkuste, doporučuji. Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 15.8.2018
Kategorie: Krůtí maso, Maso, Oběd, Část dne, Podle ovoce, Jablka
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1 kgkrůtí prsa
podle chutisůl, pepř
2 dlmléka
6 ksvajec
3 ksjablka neoloupané
podle potřebyvepřové sádlo
na špic nožeprášek do pečiva
8 PLhladká mouka
- Jablka nastrouháme na struhadle. Do misky si dáme celá vajíčka, sůl, pepř, na špic nože prášku do pečiva a vyšleháme. Přidáme mléko, hladkou mouku a vymícháme na hustší těstíčko. Nakonec přidáme strouhané jablka. Těstíčko má být hustší, aby nám z masa neuteklo :).
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Morčacie prsia v jablkovom cestíčku.
KOMENTÁŘE K RECEPTU