Klasické španělské ptáčky se připravují z hovězího masa. Já jsem zkusila uvařit toto jídlo z krůtího masíčka a musím říct, že je to také dobré. Miluji plněné rolky čímkoliv. Okurka se mi hodí všude, i do masíčka, i do omáčky a také jako příloha k inému jídlu. Zkuste, příště vyzkouším i z kuřecích prsou, uvidíme, jestli to nebude suché. Autor: Kocmax
Klasické španělské ptáčky se připravují z hovězího masa. Já jsem zkusila uvařit toto jídlo z krůtího masíčka a musím říct, že je to také dobré. Miluji plněné rolky čímkoliv. Okurka se mi hodí všude, i do masíčka, i do omáčky a také jako příloha k inému jídlu. Zkuste, příště vyzkouším i z kuřecích prsou, uvidíme, jestli to nebude suché. Autor: Kocmax
Můj blog: Vaříme bez tuku
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě