Krůtí roláda s klobásou (neuzená klobása)

Přidal: Izabella929@azet.sk, 20.2.2017
Kategorie: Slané rolády, Rolády, Dezerty, Krůtí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Nebíčko v tlamičce. Krůtí prsa ráda používám na rolády, protože je mnohem větší než kuřecí prso. Sice i z kuřecích se dá připravit chutná roláda, ale nebude až taková pěkná jako tato. Jedině bude, ale to byste si museli dát velmi záležet na překrojení kuřecích prsou tak, abyste je při vyklepávání neroztrhli. Plnila jsem mraženou klobásou, která nebyla uzená, ale klidně můžete použít i uzenou. Je to na vás. K tomu jako příloha nakládané houby a brambůrky. Autor: Izabela
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Izabella929@azet.sk, 20.2.2017
Kategorie: Slané rolády, Rolády, Dezerty, Krůtí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Maso:
1 kskrůtí prsa
Náplň:
2 ksrohlíky starší
1 ksvejce
1 kscibule
dle chutisůl, pepř
Kromě toho:
1 PLhořčice
1 PLvepřové sádlo
kuchnský provázek
- Na pánev jsem dala roztát sádlo, roládu jsem osmahla ze všech stran. Přidala jsem do pánve hořčici a podlila jsem ji trochou vody. Přikryté pokličkou jsem ji nejprve dusila 20 min. s minimálním podléváním vodou. Pak jsem ji odkryla a nechala jsem odpařit tekutinu a tímto se roláda upekla dorůžova. Upečenú jsem vybrala na desku a nechala jsem ji 15.min. odpočívat. Odstranila jsem provázek a nakrájela jsem ji na plátky. Podávala jsem ji s vařenými bramborami a nakládanými houbami v sladkokyselém nálevu. Přeji vám dobrou chuť.
KOMENTÁŘE K RECEPTU