Krůtí soté s jasmínovou rýží

Rychlý oběd na stole. Kuřecí nebo krůtí prsa jsou u nás k obědu docela často. Orestované na oleji, smažené, pečené v troubě - existuje mnoho způsobů jak masíčko připravit. Stačí pouze trošku fantazie a chutný oběd je na světě. Autor: Mineralka

Přidal:, 9.1.2019
Kategorie: Hlavní jídla, Maso, Kuřecí, Krůtí
Čas přípravy:
Čas vaření:
Recept Krůtí soté s jasmínovou rýží

Suroviny

500 gkrůtí prsa
2 kscibule
podle potřebyolej
100 ghrášek z konzervy
100 gkukuřice z konzervy
100 gtavený sýr
1 PLplnotučná hořčice
1 PLkečup
1 lžičkasůl
1 lžičkapepř
1 lžičkačervená sladká paprika

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku.Tip: Velikonoční mazanec
  2. Přidáme na nudličky nakrájené krůtí maso, osolíme, opepříme a posypeme sladkou mletou paprikou.
  3. Masíčko necháme zatáhnout, pak podlijeme vodou přidáme kečup a hořčici. Necháme pomalu vařit na mírném ohni.Tip: 33 receptů na slané a sladké rolády, které si můžete připravit na Vánoce nebo Velikonoce
  4. Postupně přidáme tavený sýr, dále hrášek i kukuřici. Podle chuti dosolíme.
  5. Podáváme s kopečkem jasmínové rýže s kari.Tip: Fašankové Boží milosti - FOTOPOSTUP