NejRecept.cz Maso Krůtí maso Krůtí soté s jasmínovou rýží
Krůtí soté s jasmínovou rýží
Recept Krůtí soté s jasmínovou rýží
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Mineralka

Rychlý oběd na stole. Kuřecí nebo krůtí prsa jsou u nás k obědu docela často. Orestované na oleji, smažené, pečené v troubě - existuje mnoho způsobů jak masíčko připravit. Stačí pouze trošku fantazie a chutný oběd je na světě. Autor: Mineralka

NejLucka NejLucka    ·   9.1.2019

Krůtí soté s jasmínovou rýží

Rychlý oběd na stole. Kuřecí nebo krůtí prsa jsou u nás k obědu docela často. Orestované na oleji, smažené, pečené v troubě - existuje mnoho způsobů jak masíčko připravit. Stačí pouze trošku fantazie a chutný oběd je na světě. Autor: Mineralka

15 min
Čas přípravy
25 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny
500 g
krůtí prsa
2 ks
cibule
podle potřeby
olej
100 g
hrášek z konzervy
100 g
kukuřice z konzervy
100 g
tavený sýr
1 PL
plnotučná hořčice
1 PL
kečup
1 lžička
sůl
1 lžička
pepř
1 lžička
červená sladká paprika
Postup receptu
Vytisknout
15 min
Čas přípravy
25 min
Čas vaření
  1. Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku.
  2. Přidáme na nudličky nakrájené krůtí maso, osolíme, opepříme a posypeme sladkou mletou paprikou.
  3. Masíčko necháme zatáhnout, pak podlijeme vodou přidáme kečup a hořčici. Necháme pomalu vařit na mírném ohni.
  4. Postupně přidáme tavený sýr, dále hrášek i kukuřici. Podle chuti dosolíme.
  5. Podáváme s kopečkem jasmínové rýže s kari.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář

Objevte nové recepty