Lahodné křupavé těsto zakryté karamelovými jablky přelité bohatým sněhem z vyšlehaných bílků smíchaných s kysanou smetanou. Pekla jsem pro sousedy, kteří tento koláč chválili a dokonce si někteří z nich vyžádali recept. Příště ho zopakuji, ale upeču ho v hranatém plechu. Autor: Karambola
Lahodné křupavé těsto zakryté karamelovými jablky přelité bohatým sněhem z vyšlehaných bílků smíchaných s kysanou smetanou. Pekla jsem pro sousedy, kteří tento koláč chválili a dokonce si někteří z nich vyžádali recept. Příště ho zopakuji, ale upeču ho v hranatém plechu. Autor: Karambola
Jablka a karamel představují dokonalou kombinaci vhodnou do mnoha dezertů. Jedním z nich je i tento koláč s nadýchaným těstem a krémovou vrstvou, který návštěvu překvapí určitě víc než jednoduchá bublanina nebo bábovka.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě