Ještě minulého roku jsem zavařovala lečo z domácích paprik, cibule a rajčat a trebalo to přece zlikvidovat, abych tohoto roku měla vyprázdněnou komoru na nové pochoutky z domácí úrody. Padlo lečo, které jsem přidala ke kuřecím stehnům, přidala jsem tenké párky, které tomu dali správnou chuť. Někdo lečo dělá i s klobásou nebo s párečkem, tehdy už nemusíte přidávat do omáčky tenké párky. Postačí ty, které jste již při zavařování dali do leča. Určitě vyzkoušejte, nám doma to velmi chutná. Autor: HeMiShEk
Ještě minulého roku jsem zavařovala lečo z domácích paprik, cibule a rajčat a trebalo to přece zlikvidovat, abych tohoto roku měla vyprázdněnou komoru na nové pochoutky z domácí úrody. Padlo lečo, které jsem přidala ke kuřecím stehnům, přidala jsem tenké párky, které tomu dali správnou chuť. Někdo lečo dělá i s klobásou nebo s párečkem, tehdy už nemusíte přidávat do omáčky tenké párky. Postačí ty, které jste již při zavařování dali do leča. Určitě vyzkoušejte, nám doma to velmi chutná. Autor: HeMiShEk
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě