Maso přes týden musí být. Někdo vařívala takový oběd pouze o víkendu, v neděli, ale já si musím dopřát maso i přes týden. Kuřecí čtvrtky na uherském zelí, to je nebíčko v tlamičce. Vařívam tak, aby zůstalo na dva dny, protože jeden den jíst takové vynikající jídlo je málo. K tomu jsem podávala bosák (kdo chce tak knedlíčky se jmenují i drbáky, chlupáče, ...) ale už jsem to dělávala i s klasickým kynutým nebo bramborovým knedlíkem. Autor: Naďa I. /Rebeka/
Maso přes týden musí být. Někdo vařívala takový oběd pouze o víkendu, v neděli, ale já si musím dopřát maso i přes týden. Kuřecí čtvrtky na uherském zelí, to je nebíčko v tlamičce. Vařívam tak, aby zůstalo na dva dny, protože jeden den jíst takové vynikající jídlo je málo. K tomu jsem podávala bosák (kdo chce tak knedlíčky se jmenují i drbáky, chlupáče, ...) ale už jsem to dělávala i s klasickým kynutým nebo bramborovým knedlíkem. Autor: Naďa I. /Rebeka/
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě