NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Kuře po kanadsku
Kuře po kanadsku
Recept Kuře po kanadsku
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Adddy17

Miluji jídla s jemnou chutí česneku. Něco na styl Kanady, ale samozřejmě můžete si ubrat nějaké suroviny, které vám nesedí. Já například nemám ráda ocet, ale v tomto receptu jsem ho nevynechala, protože tam opravdu velmi sedí a v konečném důsledku je jídlo fantastické. Autor: Adddy

Adddy17 Adddy17    ·   23.3.2018

Kuře po kanadsku

Miluji jídla s jemnou chutí česneku. Něco na styl Kanady, ale samozřejmě můžete si ubrat nějaké suroviny, které vám nesedí. Já například nemám ráda ocet, ale v tomto receptu jsem ho nevynechala, protože tam opravdu velmi sedí a v konečném důsledku je jídlo fantastické. Autor: Adddy

Suroviny

Marináda:

1 lžička
soli
1/2 lžičky
chilli
1/2 lžičky
pepře
1 lžíce
cukru
1 lžíce
worcesteru
1,5 lžíce
sojové omáčky
1 šálek
kečupu
0,5 lžíce
octa
0,5 šálku
vody
4 ks
kuřecí stehna
dle chuti
sůl, grilovací koření
2-3 stroužky
česneku
dle chuti
citronová šťáva
Postup receptu
Vytisknout
  1. Marinádu svaříme. Do pekáčku dáme kuřecí stehna, posolíme, posypeme mírně grilovacím kořením.
  2. Potřeme utřeným česnekem, pokapeme citronovou šťávou.
  3. Polijeme půlkou marinády a zakryté dáme péct asi na 1h.
  4. Pak odkryjeme, dolijeme zbytek marinády a pečeme asi půl hodiny. Podáváme s bramborem. Dobrou chuť
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář